Cser-Palkovics András Szentendrén – meghívó

Tisztelettel köszöntöm!

Szeretettel hívom és várom Önt és kedves családját szeptember 22-én 18:30 órakor a Silhouette Café-ba (Ady Endre utca 6. http://s-art.hu/kapcsolat.php), ahol Cser-Palkovics Andrással, Székesfehérvár polgármesterével fogunk beszélgetni a Kormány céljairól és Szentendre lehetőségeiről.

Cser-Palkovics András a mi városunkhoz hasonlóan nagy múltú Székesfehérvár életében az eddigi legsikeresebb évek munkájával hatalmas változást tudott elérni. Célunk, hogy tanuljunk tőlük, hogy Szentendrén olyan jövőt alkothassunk, amely láttán mindannyian őszintén tudjuk majd mondani, hogy Szentendre az igazi otthonunk és büszkeségünk! Továbbá mélyebb beszámolót hallhatunk majd a Kormány terveiről, többek között a bankok elszámoltatásáról és a devizahitelek állásáról, az újabb rezsicsökkentésről, a munkahelyteremtésről és a következő kormányzati ciklus legfőbb célkitűzéseiről.

Szeretném ismertetni Önökkel Szentendréről alkotott elképzeléseinket és terveinket, amivel szeretnénk nekivágni az újabb önkormányzati ciklusnak, ha megtisztelnek engem és a Fidesz-KDNP pártszövetséget bizalmukkal. Kíváncsiak vagyunk mindezekkel kapcsolatban az Önök véleményére is!

Hívom és várom szeretettel hétfőn minden támogatónkat!

Üdvözlettel:

Verseghi-Nagy Miklós, a Fidesz-KDNP szentendrei polgármesterjelöltje

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: