Beszélgessünk…

Jövő héten indul a Párbeszéd a városrészekért elnevezésű utcafórum sorozatunk. Március 27-én hétfőn a szarvashegyi buszfordulónál, 28-án kedden a pismányi régi buszfordulónál Gyürk Dorottyával, 29-én szerdán pedig az izbégi focipályánál Dombay Zsolt képviselőtársammal várjuk a településrészek lakóit a 17 órakor kezdődő beszélgetésekre.

A városrészi utcafórumok ötlete helyi kezdeményezés, melynek szívesen teszek eleget, mert hiszem, hogy a város jövőjével kapcsolatos döntéseket csak úgy lehet felelősen meghozni, ha közvetlenül az érintettek, a városrészek lakóinak elképzeléseit is meghallgatjuk. Az utcafórumok célja, hogy felmérjük a helyi közösség igényeit, közvetlen benyomásokat szerezzünk az esetleges problémákról és közösen találjuk meg a megoldási lehetőségeket.

A témák, amiket egy-egy utcafórumon megvitatásra ajánlunk, a szentendreiek mindennapjait érintik. Szót ejthetünk az úthálózat, a közvilágítás, a járdák és a parkok fejlesztéséről, a közbiztonság kérdéséről vagy a városi szolgáltatások minőségéről. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak Önök, milyen fejlesztések megvalósítását tartják elengedhetetlennek, mi az, ami jól működik és mi az, amin javítani szükséges.

Bízom benne, hogy a most kezdődő és összesen huszonhárom találkozót felölelő fórumsorozat keretében minél több szentendreivel személyesen tekinthetjük át az egyes városrészek helyzetét és lehetőségeit. Fontos ugyanakkor, hogy az is elmondhatja a véleményét, aki a találkozókon nem tud megjelenni. A fórumsorozat számára kialakított honlapon keresztül egy online kérdőív kitöltésére is lehetőség van, amit minden háztartásba nyomtatott formában is eljuttattunk. Várjuk véleményüket!

Találkozunk és beszélgessünk hétfőn 17 órakor a szarvashegyi buszfordulónál.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: